WIJ IMPORTEREN KWALITATIEVE HOUTSKOOL EN KOKOSBRIKETTEN

Bent u bedrijfsleider? Misschien runt u een restaurant? Bent u dan op zoek naar kwalitatief hoogstaand houtskool of naar kokosbriketten? Bij Jovi Belgium in Ieper vindt u alles dat u nodig heeft en meer.

Wij zijn een importeur van houtskool, alsook van ecologisch vriendelijke kokosbriketten, beiden van het merk Aztec. Wij putten trots uit ons vakmanschap. Bij ons kunt u dan ook zeker zijn van een professionele service.

Twijfel niet en contacteer ons nu telefonisch.

Onze geïmporteerde houtskool heeft steeds de beste consistentie en biedt de perfecte warmte voor al uw bereidingen. Kokosbriketten, daarentegen, bieden een ecologische oplossing als brandstof aan met toch net dat beetje meer pit. Voor een schone, langdurige en constante hitte kunt u niet de fout ingaan met deze relatief nieuwe brandstof.

Met beide brandstoffen kunt u makkelijk uw barbecue of houtskoolkachel brandende houden, daar kunt u op rekenen.

Wij staan garant voor de kwaliteit van de producten die we importeren en daar hoeft u niet aan te twijfelen.

Ons gamma bevat natuurlijk ook meer dan enkel de twee brandstoffensoorten die we binnenhalen. Meer specifiek vindt u bij ons ook restauranthoutskool dat eveneens een constante en lange hitte afgeeft, perfect om een mooie gaarheid te krijgen. Uw restaurant mag zo’n kwaliteit niet missen! Wij bieden daarnaast ook wegwerpbarbecues van Aztec aan: mooi afgewerkte apparaten die licht en gemakkelijk draagbaar zijn.

Aarzel dus niet om contact op te nemen met Jovi Belgium!

U kunt ons steeds telefonisch bereiken voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Aarzel niet om contact op te nemen met Jovi Belgium!

U kunt ons steeds via onderstaand nummer bereiken voor meer informatie.

0475 65 74 15

Jovi Belgium

Neem contact op voor meer informatie.

Belletstraat 12
8900 Ieper

057 40 12 03

Bereken route

Contacteer ons